Шапки долу пред избора, а не за привилегиите

Ако правителството прояви твърдост, ще е някакъв знак, че в тази държава нещо може и да се случи. Ако омекне и клекне пред бунта на полицаи, пожарникари и надзиратели, означава, че духом то си е отишло. Нали кипи от реформаторски  дух, да не би да се е изпарил.

Самото общество не бива да позволи една група от него да брани привилегиите си, които няма никой друг в тази държава. Какво като се появиха днес с инвалидни колички, кабагайди и знамето на Априлското въстание. Ако разпръскването със сълзотворен газ е крайна мярка, би трябвало нещо по-меко. Например, тези кандидати за млади пенсионери да бранят по-отговорно народа от крадци и границата от нелегални имигранти.

Тези хора имат наглостта да искат оставки, защото не им позволяват да се пенсионират на 40-45 години. Повечето затова и са там – да избутат 18 години в системата и  какво – готови са да гушнат букета ли?

Шапки долу пред избора им да работят това, от което други се страхуват. Шапки долу, че са поели  този риск.  Но това е огромна привилегия, която другите нямат.

 10363cc3d401f7e9d3fb32d6934a157e
3 коментара

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *