Съветски танк или американски танк – все танкове

Сутрин поглеждам инстинктивно през прозореца дали американски танк не е нагазил улицата ни. Вероятно повечето хора правят същото, ако са гледали вечер новините, или пък цял ден са чели сайтове. Вероятно са разтревожени, макар че официално не сме обявили война на Русия. Достатъчно е чуеш какви ги приказва Волен Сидеров и да се затичаш към бомбоубежището. Ако имате някакво доверие на БСП, също може да си стегнете най-необходимото и да побегнете където ви видят очите.
Информацията, че в София се изгражда координационен център на НАТО запали въображението на старите фронтоваци и те вече виждат как половината българска армия се бия някъде в покрайнините на Донецк срещу частите на руската армия. Страхът е запален и се подклажда от банда лицемери, но те винаги са били такива. Ще започнат да пелтечат, ако ги попитате как България изпълняваше своите задължения като член на Вършавския договор. Много ясно – изпълняваше ги стриктно и затова изпрати танкове , заедно със съветските, да газят въстаналата Чехословакия. У нас имаше разположени съветски ракети СС23. Така е , защото сме били коректни партньори във военния социалистически блок.
Сега същите идиоти твърдят, че не бива да изпълняваме задълженията си като членове на НАТО, но искаме икономическа и военна сигурност, европейска сигурност. Тези лицемери усърдно търсят разликата между американския и съветския танк. Нека да я търсят и оставете да се готвят за война. Те друго не могат.

IMG_5405_512

2 коментара

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *