Всичко е в краката на Божинов и дупето на Николета

От националния ни отбор по футбол не идват почти никакви новини. Все пак една прави впечатление – че Валери Божинов и Николай Михайлов са в една стая, след като са били с едни и същи жени – Николета и Алисия. Изглежда това е важно да се знае и затова така ни се натяква. Според имиджмейкърите  това означавало единство в отбора и било много хубаво преди важния мач с Италия.

Разбира се, че по-добре Божинов и Михайлов  да са в  една стая, отколкото на някого да му хрумва  пак да съблича треньора Ивайло Петев. Докъде я докарахме – всичко да зависи от краката на Божинов, ръцете на Михайлов и дупето на Николета. Все пак и на тримата това им е работата. Тази на Николета не е за подценяване, тъй като тя лесно подкосява крака, особено на Божинов. Той се отрече от нея и смятал да се занимава с футбол. Момчето досега не се е занимавало активно и му личи. Извикаха го пак в националния отбор, за да видим дали изобщо е играл футбол. Има съмнения, че от  дупета пред очите си трудно е виждал топката. Николета знае това и атакува фронтално егото на почти приключилия с футбола Божинов. „Все още стискам здраво съдбата си и животът ми ще продължи да бъде розов и без Божинов“, написа Николета. Първите коментари са, че тя наистина стиска – с ръцете, с устата и между краката си, но това няма значение за мача с Италия.

Има значение да видим Божинов, без да му се мярка дупето на Николета. Ако това е толкова трудно, момчето наистина приключва с футбола. Може да се види още на мача с Италия и да си го изпратим да продължи екскурзията си из италианските долни дивизии.

Ако съдбата на националния отбор зависи  от това чалга поколение, той няма никаква съдба.  Сега е така – здраво е стиснат в прегръдката на тези младежи, които го изпратиха в отвъднато. Дори не искаме да гледаме мача с Италия, не можем да напълним стадион за мач с великата футболна Италия. Защото е по-важно, че Божинов и Михайлов спят в една стая , а Николета им извикала: “ Майната ви, идват други като вас, стискам здраво!“

4 коментара

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *